Предсједник РС

Додик: Откривање Радића је доказ да треба имати повјерење у полицију – ја га имам

„ОПОЗИЦИЈА ЈЕ `ЗОЉОМ`ХТЈЕЛА ДА ПОКАЖЕ ДА ЈЕ У СРПСКОЈ НАРУШЕНА БЕЗБЈЕДНОСТ“
  • Предсједник СДС-а Вукота Говедарица изјавио да Александар Радић јесте члан СДС-а, али да није повјереник те странке у Челинцу

ПРЕДСЈЕДНИК Републике Српске Милорад Додик честитао је полицији која је ухапсила Александра Радића, осумњиченог да је испалио „зољу“ на зграду Концерна „Аграм“ у бањалучком насељу Борик, и оцијенио да ни врх СДС-а не може да се огради од тог чина „јер је немогуће да они нису дио атмосфере која је довела до тога“.

„Честитам полицији на успјешно обављеном послу. То је само знак да треба имати повјерење у полицију. Ја га имам“, истакао је Додик.

Додик је навео да је било свакаквих прича које су требало да покажу да је нарушена безбједност у Српској, а да то није тачно.

Он је рекао за АТВ да је ово примитиван потез опозиције, као и да му ништа није чудно јер такви потези управо на њих и личе.

„Трагично је ако неко од именованих функционера СДС-а такав чин произведе, очигледно да јесте, и не може ни сам врх да се од тога огради јер је немогуће да они нису дио атмосфере која је довела до тога“, нагласио је Додик.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач рекао је данас да је Александар Радић /42/, повјереник СДС-а из Челинца, испалио „зољу“ на зграду Концерна „Аграм“ у бањалучком насељу Борик 31. марта.

Он је на конференцији за новинаре у Бањалуци рекао да је Радић члан СДС-а, повјереник у Челинцу, човјек од повјерења Драгана Мектића и Вукоте Говедарице.

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица рекао је данас у Бањалуци да Александар Радић јесте члан СДС-а, али да није повјереник те странке у Челинцу.

(Срна)

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар