Странке

Додик: Велика је привилегија грађана РС што на демократским изборима бирају власт

ПРЕДСЈЕДНИК СРПСКЕ ПОЖЕЛИО СВИМА ДОБРО ЗДРАВЉЕ – МА ЗА КОГА ГЛАСАЛИ

МИЛОРАД Додик, кандидат СНСД-СП-ДНС за српског члана Предсједништва БиХ гласао је данас у Лакташима и рекао да грађани треба да изаберу компактну власт која ће функционисати у интересу РС и изразио задовољство да избори протичу у најбољој атмосфери.

„Велика је привилегија за грађане РС да на демократским изборима бирају своју власт. Желим људима добро здравље без обзира за кога се опредијеле“, рекао је Додик.

Цвијановић гласала у Бањалуци са мужем и синовима

ЖЕЉКА Цвијановић, кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за предсједника Републике Српске, гласала је данас у 10:30 у Школи за слушно оштећене у Бањалуци.

Цвијановићева је на бирачко мјесто дошла са породицом, супругом и синовима, који су такође гласали.

Говедарица: Ово је велики дан за Српску и њене грађане

КАНДИДАТ Савеза за побједу РС за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица гласао је јутрос око 9 и 30 часова у Гацку, у Основној школи „Свети Сава“ у овом граду.

Говедарица је на биралиште дошао са супругом Оливером и чекао да и она испуни гласачке листиће да би их у гласачку кутију убацили заједно, истакавши да је ово велики дан за Републику Српску и њене грађане.

ИВАНИЋ: Дан је лијеп и пун сунца, надам се да ће много људи гласати

МЛАДЕН Иванић, кандидат за српског члана Предсједништва БиХ из Савеза за побједу, гласао је у друштву супруге у Школи ученика у привреди у Бањалуци.

Иванић је изјавио да је лијеп дан пун сунца и оптимизма и да се нада да ће много људи да гласа и искористити своје демократско право како би спријечили злоупотребе.

„Народ ће сам одлучити ко ће га водити четири године, а посебно ме радује да се све одвија цивилизовано и да ће тако остати”, нагласио је Иванић

 

Додај коментар

Кликни овде да поставиш коментар